Klubnyheder

U13 piger i SGI-SSK

20.08.2023

U13 Pigeafdelingen i SGI/SSK-håndbold: Et stærkt og voksende fællesskab

SGI/SSK-håndbolds U13 pigeafdeling har oplevet en eksplosiv vækst i popularitet og tiltrækning af talentfulde og glade unge håndboldspillere. Med hele 62 engagerede spillere tilmeldt afdelingen har klubben nu lukket for yderligere tilmeldinger. Dette vidner om den store interesse og stigende anerkendelse, som klubben har opnået i håndboldverdenen.

Holdene er delt op i seks hold - to i a-rækken, to i b-rækken og ét i c-rækken. Denne opdeling afspejler den imponerende dybde og brede talent i afdelingen. Klubben er stolte af at have nået dette niveau, hvor de kan præsentere så mange hold i forskellige rækker, og det er en manifestation af det dedikerede trænerkorps og spillernes vilje til at udvikle sig.

Den positive udvikling i U13 pigehåndboldafdelingen skyldes ikke kun spillernes talent og dedikation, men også klubbens kontinuerlige fokus på at tilbyde de bedst mulige træningsfaciliteter og et støttende miljø. Klubben har arbejdet hårdt på at skabe en struktureret tilgang til udvikling, hvor både tekniske og taktiske færdigheder, samt fysisk formåen, er i fokus.

SGI-håndbold har i særdeleshed også formået at tilpasse sig de nyeste ændringer i dansk håndbold. Med Dansk Håndbold Syds opståen som erstatning for kreds 7 har klubben navigeret sig med succes gennem de forandringer, dette har medført. Selvom hold 6s række stadig er en ubekendt faktor, er klubben fortrøstningsfulde og fast besluttet på at fortsætte med at udvikle deres unge spillere på bedste vis, uanset hvilken række de skal spille i.

Udover de sportslige resultater, har U13 pigeafdelingen også styrket sammenholdet og venskabet blandt spillerne. Håndbold er ikke kun en sportsgren, men også en mulighed for at opbygge sociale relationer og lære vigtige værdier såsom teamwork, ansvar og respekt.

Klubbens forældre og frivillige fortjener også en stor anerkendelse, da deres støtte og engagement har været en uvurderlig ressource for U13 pigeafdelingen. Uden deres dedikation ville det ikke have været muligt at skabe en så positiv og udviklende atmosfære omkring holdene.

SGI/SSK-håndbolds U13 pigeafdeling er ikke blot et tal på papiret, men et levende bevis på, hvordan en klub kan vokse og trives ved at investere i sin ungdom. Med en solid træningsstruktur, dygtige trænere og en aktiv deltagelse fra spillere, forældre og frivillige er klubben godt rustet til at tackle de udfordringer, der måtte opstå i fremtiden.